Testimoniale

Copilul meu este descris de toata lumea ca fiind extraordinar de energic si "neastamparat". Cu toate astea avem 4 sedinte foto minunate facute cu Anca, lucru care nu orice fotograf este capabil sa-l faca cu un copil atat de energic. Pur si simplu a cucerit-o de la prima intalnire care a avut loc la 2 lunite. multumim ptr rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada mereu! The best!

Roxana Cepu Recenzie Facebook

Recomand cu drag! Anca are un "praf de magie" pt pitici, sedinta a decurs neasteptat de bine iar fotografiile superbe. Un mod minunat de a marca aceasta perioada din viata noastra. Multumim!

Virginia Mardare Recenzie Facebook

Recomand cu drag! Am fost placut impresionata de tinutele incredibil de frumoase si cadrele minunate. Multumim, Anca!

Adriana Ad Recenzie Facebook

Este persoana care marchează prin fotografie, in mod deosebit, creativ si emotionant primele momente din viata copilului tau. Recomand.

Cojan Roberto Recenzie Facebook

Recomandam cu tot sufletul! O persoana calda, rabdatoare, camere intregi de costumase si diverse recuzite din care rezulta la final poze si amintiri superbe.

Sandra Chelcioiu Recenzie Facebook

Un om minunat! De la primele zile ale Evei pana la petrecerea de 1 an a fost langa noi la evenimentele frumoase din viata noastra.
Iti multumim si te imbratisam cu drag!

Georgiana Ionela Apostol Recenzie Facebook

Este minunata din toate punctele de vedere!!

Onixa Blc Recenzie Facebook

Un om minunat ! Foarte multa rabdare si profesionalism. The best!

Adri Ana Recenzie Facebook

Ești un super fotograf, cel mai bun după părerea mea! Mereu este o placere sa știu ca fetita mea va avea poze ce poartă "semnătura" și amprenta ta! Te recomand, cu mare drag, tuturor, oricand, asa cum o fac de mai bine de 7 luni, deja! Ești un om minunat, cu o pasiune speciala, plina de puritate și inocenta!

Madalina Tolos Recenzie Facebook

Cea mai buna si devotata fotografa!The best!

Roxana Maria Grigoras Recenzie Facebook

Gratie, pasiune, frumusete, daruire. Felicitari pentru tot ce realizati si mult succes in continuare.

Anelise Dinu Recenzie Facebook

Esti absolut minunata, ai reusit sa creezi povesti de vis, amintiri de nepretuit si oameni fericiti! Iti multumesc din suflet pt tot si ma bucur ca te-am intalnit!

Eliza Reghina Recenzie Facebook

Esti minunata!! Multumim mult pentru pozele superbe,rabdarea,gingasia si delicatetea pe care ne ai oferit o! Cu siguranta o sa revenim si pentru a doua sedinta in cateva luni!

Samoila Camelia Recenzie Facebook